ID BLD0001
Street 5. května
District, city Svoboda nad Úpou, Svoboda nad Úpou
Area 133 m2
Floor 1st floor
Furnished Fully
Status Not available
Energy class G
Price 5 950 000 CZK (∼236 628 €)
+ Commission
0 CZK (+ 21% VAT)

Description

Summary

Tato nabídka není jen o bytu, je to o vytvoření nového domova, kde se rodina může radovat z každého okamžiku. Nenechte si ujít tuto lukrativní příležitost pro kvalitní rodinný život. Příběh vašeho nového začátku začíná právě zde.

Ve vyvýšeném prvním patře zrekonstruovaného cihlového domu, se nachází prostorný byt 4+1 o rozloze 120 m², který není jen obyčejným prostorem, ale mozaikou pohodlí a vkusu.

Ať už je váš oblíbený čas strávený venku, nebo si užíváte klidu domova, tento byt nabízí to nejlepší z obou světů.

Location

A kde to všechno najdete? Ve městě Svoboda nad Úpou, obklopeném malebnou přírodou Východních Krkonoš. Lyžařská střediska a krásné výletní trasy jsou na dosah ruky, nabízející nezapomenutelné zimní a letní zážitky.

Občanská vybavenost ve městě je kompletní. Obchod přímo před domem usnadňuje každodenní nákupy, školka je doslova pár minut chůze a lékařské středisko plně vybavené všemi doktory, které běžně potřebujete.

Layout

Dispozice bytu je pečlivě promyšlená, nabízí prostorný obývací pokoj, dvě ložnice a dětský pokoj. Moderně zrekonstruovaná koupelna s vanou a sprchovým koutem představuje království relaxace a plně vybavená kuchyně.

Furnishing

K bytu patří i sklep o ploše 13 m², ideální pro uložení věcí, které nepotřebujete každý den. A co víc? Je zde, uzavřené společná zahrada, která vám poskytne klid a prostor pro odpočinek.

Price

Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte makléře rád se s vámi domluví.

Your consultant

Lukáš Dočkal
  • Lukáš Dočkal
  • Czech
  • +420 777 923 100
  • lukas.dockal@foreigners.cz