ID BK1040
Street Jánská
District, city Brno-město, Brno
Area 43 m2
Floor 2nd floor (lift)
Furnished Fully
Status Not available
Energy class F
Price 5 090 000 CZK (∼208 735 €)
+ Commission
0 CZK (+ 21% VAT)

Description

Summary

Elegance a výjimečnost, to vše přinesla rekonstrukce Rezidence Blum. Přímo v pulzujícím srdci moravské metropole tak můžete najít skutečnou oázu klidu. 

Location

Jedná se o investici do neopakovatelné lokality. Původních historických budov s kompletně zrekonstruovanými interiéry je v centru města omezené množství. 

Rezidence Blum se nachází na pěší zóně ulice Jánská, jen pár kroků od náměstí Svobody a dalších přilehlých ulic, kde se odehrává veškeré dění města a odkud do pěti minut dojdete téměř kamkoli, například do těch nejlepších brněnských kavárnen a restaurací, nákupních pasáží, posiloven, wellness, divadla Reduta a Mahenova divadla, na městskou hromadnou dopravu, poštu či do bankomatu. 


Layout

Byt o dispozici 1+kk se nachází ve 3. NP a má velikost 26,3 m2 plus 16,7 m2 mezonetové spací patro. Celková velikost bytu je tedy 43 m2. Byt má nadstandardně vysoké stropy. Přístup do mezonetového spacího patra je zajištěn po dřevěném schodišti, které je vybudováno na míru. Výška tohoto patra je od 160 cm do 180 cm. Nemovitost je kompletně vybavená. Nábytek a kuchyňská linka včetně spotřebičů jsou součástí prodeje. Koupelna s velkoformátovými obklady je vybavena sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem. Byt má vybudováno stropní chladící zařízení a samozřejmostí je domovní zvonek s kamerou. Na podlaze je položené linoleum a dřevěná okna jsou deset let po výměně. Vytápění je centrální. 

Facilities

Samotná funkcionalistická Rezidence Blum byla postavena ve 30. letech 20. století a na jejím návrhu se podílel architekt Blum, podle kterého je rezidence nazvána. Tato budova je podle Brněnského architektonického manuálu označována za jednu z architektonicky nejhodnotnějších funkcionalistických staveb v historickém jádru města Brna. Celý interiér domu byl zrekonstruován a vznikly zde byty, ateliéry a komerční interiéry, které poskytují jedinečné místo pro život s reprezentativními vstupními prostory a obklady imitujícími mramor. Výtah je samozřejmostí. 


Price

V ceně je již zahrnuta provize. Rezervační poplatek je ve výši 230.000,- a započítává se do kupní ceny.

Byt je v tuto chvíli pronajat s nájemným ve výši 22.400,-. Nájemníka lze převést na nového majitele.

Your consultant

Kateřina Stehnová Strašáková
  • Kateřina Stehnová Strašáková
  • Czech
  • +420 770 665 333
  • katerina.stehnova@foreigners.cz