ID BK1028
Street Na Bítýškách
District, city Veverská Bítýška, Veverská Bítýška
Area 55 m2
Floor 4th floor
Furnished Partly
Status Reserved
Energy class B
Price 4 900 000 CZK (∼200 943 €)
+ Commission
4 900 000 CZK (+ 21% VAT)

Description

Summary

Nabízíme Vám bydlení v klidném prostředí obklopené přírodou, na okraji města Veverská Bítýška, s velice dobrou občanskou vybaveností a současně s dojezdem do Brna do 15 minut. 

Location

Město Veverská Bítýška je dokonalé k rodinnému bydlení. Nachází se zde totiž téměř vše, na co si vzpomenete. Množství prodejen potravin, restaurace, Česká pošta, bankomat, základní škola, školka, ZUŠ, řada hřišť pro malé i velké děti, praktický lékař a zubní ordinace. Město má příjemného ducha a atmosféru a pořádá se zde řada společenských akcí. Autem se dostanete do Brna (městské části Bystrc) do 15 minut, autobusem do 30 minut.

Layout

Tento pěkný byt 2+1, o velikosti 55 m2, se nachází ve 4. patře cihlového domu. Z chodby bytu je možné se dostat do všech místností. A to do samostatné kuchyně, ložnice, obývacího pokoje, WC, koupelny a komory. Z obývacího pokoje je vstup na balkon o velikosti 5 m2. Z balkonu je krásný výhled na kopce nad Bílým Potokem. Plocha balkonu není započítána do výměry bytu. V koupelně je umístěna vana. V bytě se nachází nábytek na míru, včetně vestavěných skříní. Tento nábytek v bytě zůstává. K bytu dále náleží sklep o velikosti 2 m2.

Facilities

V roce 2010 v bytě proběhla rekonstrukce bytového jádra, byla kompletně zrekonstruovaná koupelna a WC, došlo k výměně oken a rekonstrukci elektrických rozvodů. V domě se nenachází výtah. Orientace bytu je jihozápadní. V domě je k dispozici společná sušárna a kolárna. Samotný cihlový dům stojí téměř na okraji obce, díky čemuž je člověk na dosah přírody, lesů a řady cyklostezek. Naproti vchodu domu se nacházejí potraviny a jen o pár metrů dál zastávka autobusu č. 303, což je přímý spoj do Brna.

Your consultant

Kateřina Stehnová Strašáková
  • Kateřina Stehnová Strašáková
  • Czech
  • +420 770 665 333
  • katerina.stehnova@foreigners.cz