ID BK1014
Street Kobližná
District, city Brno-město, Brno
Area 40 m2
Floor 4th floor (lift)
Furnished Fully
Status Not available
Energy class G
Price 5 550 000 CZK (∼220 720 €)
+ Commission
0 CZK (+ 21% VAT)

Description

Summary

Elegance a výjimečnost, to všechno přinesla rekonstrukce Paláce Kobližná. Reprezentativní byty s výhledem na historické domy centra Brna. Přímo v pulzujícím srdci moravské metropole tak můžete najít skutečnou oázu klidu. Lokalita domu dokonale splňuje nároky pro aktivní život ve městě. Ponořte se do atmosféry velkoměsta a současně využijte klidné zázemí, které tento byt poskytuje.

Location

Jedná se o investici do neopakovatelné lokality. Palác Kobližná se nachází na pěší zóně ulice Kobližné a navazuje na náměstí Svobody a další přilehlé ulice, kde se shlukuje veškeré dění města a kde je do pěti minut pěšky vzdáleno téměř vše, například ty nejlepší brněnské kavárny a restaurace, nákupní pasáže, fitness, wellness, divadla Reduta a Mahenovo divadlo, městská hromadná doprava, pošta, bankomaty. V nebližším okolí se též nachází mateřské, základní a vysoké školy. Pokud si budete potřebovat udělat procházku nebo si rádi zaběháte, park pod Špilberkem je jen 8 minut daleko.

Furnishing

Byt ve 4. patře o velikosti 40 m2 navrhovala architektka Hanin Jasin v duchu vyváženého spojení jednoduchosti, čistých linií, s důrazem na funkční využití prostor. Design bytu je laděn do šedých a hnědých barev doplněných o betonovou stěrku na zdi v obývacím pokoji. Dispozice 2+kk zahrnuje vstupní chodbu, otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyní v bíločerném designu a jídelním stolem. Dále v bytě naleznete samostatnou ložnici s pracovním koutem a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Součástí prodeje je i zcela nový nábytek a kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů. Okna bytu směřují na jih, tudíž díky velkým hliníkovým oknům jde do bytu dostatek světla. Současně klimatizace dokáže poskytnout příjemné klima v horkých letních dnech.

Facilities

Samotný multifunkční dům Palác Kobližná je postavený na historických základech Althanského paláce. Celý dům byl zrekonstruován a vznikly zde byty, které poskytují jedinečné místo pro život, s reprezentativními společnými prostory, třemi výtahy, mramorovými obklady, podzemními garážemi a bezpečnostním kamerovým systémem. Ve vnitrobloku traktu s jezírkem naleznete příjemnou kavárnu. Čím je Palác Kobližná výjimečný, je především servis recepce, která je obyvatelům domu k dispozici každý všední den. Přebírá doručenou poštu, dohlíží nad kamerovými systémy a přivítá návštěvu, o jejíž přítomnosti vás bude informovat domovním telefonem, a čekání na vás jim zpříjemní dobrou kávou.

Others

K bytu je možné si pronajmout parkovací stání v domě.

Naše firma spravuje v Paláci Kobližná řadu bytů. Máte zájem koupit byt jako investiční, ale nechcete se starat o správu a toužíte jen inkasovat peníze? Svěřte tuto nemovitost do našich rukou. Díky naší české a především zahraniční klientele dokážeme byty rychle pronajmout. Náklady na bydlení činní 2.500,-. Čistý zisk z pronájmu je 18.000,-/měsíčně.

Your consultant

Kateřina Stehnová Strašáková
  • Kateřina Stehnová Strašáková
  • Czech
  • +420 770 665 333
  • katerina.stehnova@foreigners.cz