Práce ve Foreigners.cz Prague - Agent

Foreigners.cz hledá nové členy do týmu na pozici "AGENT". Bavilo by tě komunikovat se zahraniční klientelou? Umět se postarat o svěřeného klienta? Pomoci mu najít bydlení, zajistit internet a pocit, že se v ČR může cítit jako doma? Jsme rozrůstající se firma schopná nabídnout pracovní růst a v budoucnu možnost pracovat v zahraničí. Zaměřujeme se a podporujeme osobní růst našich zaměstnanců, snažíme se naší prací bavit a užívat si to, co děláme...chtěl(a) bys taky?

Nástup ihned.

 

Požadavky:

plynulá znalost AJ, ČJ - mluvená i psaná, další světový jazyk výhodou

spolehlivost, ochota učit se, samostatnost

kladný vztah k cizincům, ochota jim pomáhat

časová flexibilita, upřednostňujeme již hotové studenty na full time, případně alespoň studenty posledního ročníku

komunikační schopnosti

 

 

Nabízíme:

možnost osobního růstu, seberealizace

zajímavou pracovní náplň s nevšedními zážitky

intenzivní proškolení na danou pozici

mladý, pohodový kolektiv

dobré finanční ohodnocení

 

Stručný popis práce - AGENT:

Agent dostává přiděleny klienty, kteří hledají ubytování, a kterým se snaží najít vhodný byt k pronájmu. Chodí na prohlídky bytů a komunikuje s pronajímateli. Dále pomáhá zařídit internet, přepis energií a řeší případné jiné problémy. Pomáhá, aby se cizinci zde cítili jako doma!

 

Své životopisy (v AJ nebo ČJ) a krátký motivační dopis (v AJ!) na téma “Proč chci pracovat ve Foreigners.cz” (MAX. 200 slov!) posílejte na jobs@foreigners.cz, do předmětu zadejte PRAHA AGENT.

 

Foreigners.cz je mladá a rychle rostoucí agentura pomáhající zahraničním studentům a pracovníkům mezinárodních firem cítit se v ČR jako doma. Pro naše klienty zajišťujeme pronájem vlastního bytu, zdravotní pojištění, dopravu z letiště, stěhování, asistenci na úřadech, překlady, pravidelné úklidu a mnoho dalších služeb v průběhu celého pobytu v České republice. Působíme v Praze, Brně, Hradci Králové, Plzni a Olomouci.

Pro více info: http://prague.foreigners.cz/https://www.facebook.com/Foreigners.czPrague

 

Team Foreigners.cz se těší na nové členy týmu! :)




2014-04-15

Interested in any service?
Do you need help?
info@foreigners.cz +420 211 221 492 Fill our form